Diensten

Van planvorming tot realisatie, alsook van oplevering tot nazorg ben ik op persoonlijke wijze van dienst. Of het om aanbouw, verbouw, renovatie, afbouw of nieuwbouw gaat, ik kan het realiseren. Vanuit de kernwaarden klantgericht -heid , kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit garandeer ik een optimaal bouwproces met een kwalitatief eindproduct dat voldoet aan uw wensen.
Zoals mijn merknaam al aangeeft ben ik gespecialiseerd in het ambachtelijk produceren en vervaardigen van met name terras – /overkappingen en carports met eikenhout. Deze kunnen vanuit mijn werkplaats in diverse varianten worden geleverd en bij u op locatie worden gemonteerd.
Ik bied de beste prijs/kwaliteit en goede service aan. Ik werk met verschillende soorten materialen om uw overkapping, carport of andere bouwwerken zo goed mogelijk af te stemmen op uw wensen.  Om inspiratie op te doen verwijs ik u graag naar mijn portfolio, of kom een kijkje nemen in mijn door mijzelf verbouwde langgevel boerderij in Posterholt.